Ο καλός ύπνος είναι πολύ σημαντικός για όλους μας και σύμφωνα με μια νέα τεχνική την sleep-storming η οποία υπάρχει στο site διαλογισμού Calm, η συγκεκριμένη τεχνική ανανεώνει ριζικά τον εγκέφαλο του ανθρώπου.

Η τεχνική-επιστημονική ορολογία του sleep-storming είναι ο δομημένος ασυνείδητος γενετικός ιδεασμός, που ουσιαστικά σημαίνει το να εκπαιδεύεις τον εγκέφαλό σου να παράγει νέες ιδέες ενώ εσύ κοιμάσαι.

Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, στην πραγματικότητα δεν είναι και σαφώς δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα που έχει ο κάθε άνθρωπος μέσα στον εγκέφαλο του. Καλό θα είναι να σκεφθείτε μικρά καθημερινά πράγματα. Πριν πάτε για ύπνο κλείστε τα μάτια σας σκεφθείτε ένα απλό πρόβλημα για λίγα λεπτά, σημειώστε το σε ένα χαρτί και πιο χαλαρά συγκεντρωθείτε και κλείστε τα μάτια.

Είναι κάτι που όσο παράξενο κι ακούγεται λειτουργεί, καθώς κατά την διάρκεια της ημέρας θα έρθουν χρήσιμες ιδέες στο μυαλό όταν αυτό δεν σκέφτεται.

Κανένας φυσικά δεν εγγυάται ότι αυτή η μέθοδος λύνει όλα τα προβλήματα, παρόλα αυτά  το sleep-storming φαίνεται ενδιαφέρον και χρήσιμο.