Ο Ίρα Παστόρ επικεφαλής μια ερευνητικής ομάδας που εδώ καιρό σχεδιάζει την επανεκκίνηση του ανθρώπινου εγκέφαλου μετά το θάνατο, δήλωσε ότι σύντομα θα ξέρουμε αν μπορούμε να αναστρέψουμε το μοιραίο γεγονός.

Τα πειράματα ξεκίνησαν σε χώρα της Λατινική Αμερικής και το μέρος κρατείται μυστικό γιατί ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από μερίδα κόσμου, που διαφωνεί με ανθρώπινη την παρέμβαση σε τέτοια ζητήματα.

Η εταιρεία είχε ήδη δοκιμάσει να κάνει τα πειράματά της στην Ινδία, αλλά η χώρα τους απαγόρευσε την παραμονή τους και σφράγισε τις εγκαταστάσεις της.

Τα πειράματα θα γίνουν πάνω σε πτώματα ανθρώπων, ηλικίας από 15 ετών εώς 65.

Η διαδικασία είναι η εξής: πρώτα, συλλέγονται βλαστοκύτταρα από το ίδιο το αίμα του ανρώπου και θα εισάγονται ξανά στο εκ νέου στο σώμα. Στη συνέχεια, προστίθεται στο κορμί μία δόση πεπτιδίων που εγχύθηκαν στο νωτιαίο μυελό του.

Τέλος, τα σώματα θα υποβάλλονται σε 15νθήμερη μέθοδο διέγερσης των νεύρων που θα περιλαμβάνει χρήση λέιζερ, ούτως ώστε να επιχειρηθεί η αναστροφή του εγκεφαλικού θανάτου!

Το project έχει την κωδική ονομασία «ReAnima» και ο Ίρα Παστόρ μιλαέι για την μεγαλύτερη ανακάλυψη που έχει γίνει ποτέ. Οι πολέμιοι του εγχειρήματος μιλούν για μία απρόβλεπτη κατάσταση, με συνέπειες που θα φέρουν το τέλος του κόσμου και δημιουργία ελίτ κοινωνιών, που με όπλο τα χρήματά τους θα δημιουργήσουν ένα νέο κόσμο, αφιλόξενο για τους φτωχούς.

http://www.e-radio.gr/post/93627/h-etaireia-poy-tha-nikhsei-to-thanato-pics