Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα οι ερωτικές συνευρέσεις απασχολούσαν τους ανθρώπους κι αυτό αποτέλεσε αφορμή, ειδικοί να συλλέξουν στοιχεία και να κάνουν πρόβλεψη για τις ανθρώπινες σεξουαλικές επαφές του μέλλοντος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα έρευνας της εφημερίδας Bild,  στο άμεσο μέλλον το σεξ δεν θα γίνεται για την αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους αλλά περισσότερο για απόλαυση, με τραγικές φυσικά συνέπειες την μείωση των γεννήσεων και την ελάττωση του πληθυσμού της γης.

Οι αγορές sex dolls μέσω του διαδικτύου έχουν κατακόρυφη αύξηση, και οι σχέσεις που καταπιέζονται σεξουαλικά τείνουν να εξαλειφθούν.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, δεν θα υπάρχει κανένα μυστικό μεταξύ των συντρόφων, ενώ το σεξ θα γίνεται και από απόσταση μέσω οπτικής επαφής.

Ήδη πολλοί από τους νέους δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να δοκιμάσουν τα πάντα χωρίς να αποκλείουν τίποτα για την σεξουαλική τους ζωή, στο σημείο μάλιστα να μην περιορίζονται ηλικιακά για την επιλογή του παρτενέρ τους.

Σε κάθε περίπτωση, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα ακόμη και το κομμάτι του σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων δεν θα είναι πια το ίδιο. Όλα δυστυχώς ή ευτυχώς, τρέχουν με ταχύτητα φωτός…