Βρείτε έστω μια συγκέντρωση ή event που νιώθετε άνετα λόγω κόσμου ή λόγω concept – π.χ αν σας αγχώνουν τα events σε μουσεία ή εγκαίνια, παρευρεθείτε σε ένα event σε ένα μπαρ που γνωρίζετε καλά. Αυτά τα events σας δίνουν ευκαιρία να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους και τους πελάτες σας.

Βελτιώστε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και πελάτες σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, χωρίς απαραίτητα να μιλήσετε με πολύ κόσμο.

Οι συγκεντρώσεις κόσμου δυσκολεύουν τους εσωστρεφείς να αναδείξουν την προσωπικότητα και τις απόψεις τους. Οπότε μην κουράζεστε άδικα!

Η δημιουργία προσωπικών σχέσεων μας βοηθά να νιώσουμε πιο σίγουροι και ασφαλείς, οπότε αποφύγετε το ατελείωτο  «small talk» που δεν έχει κανένα νόημα σε εκδηλώσεις, εγκαίνια και περιττές επισκέψεις για μια ουσιαστική κουβέντα, κάποια άλλη στιγμή.

Αντί να πηγαίνετε σε events και συγκεντρώσεις, κάντε ένα τηλεφώνημα ή επισκεφθείτε τους προσωπικά μια άλλη άσχετη μέρα, που θα μπορέσετε πιο εύκολα να είστε ο εαυτός σας.

Πάρτε χρόνο για να εγκλιματιστείτε. Δεν χρειάζεται να είστε η ψυχή του πάρτι ούτε να μιλήσετε με όλους, και φυσικά δεν χρειάζεται να μπείτε στο «παιχνίδι» με το που πατήσετε το πόδι σας εκεί.

Φύγετε όταν νιώσετε περίεργα. Απλά.

http://www.e-daily.gr/life/104708/gine-asos-stis-dhmosies-sxeseis-akomh-ki-an-eisai-antikoinwnikos