Η Κέιτλιν Θόρνλεϊ ένα 15χρονο κορίτσι από το Τέξας, αποτελεί ίσως τη μοναδική περίπτωση στον κόσμο, κάνοντας τους γιατρούς να μην έχουν τίποτε να πουν ή να κάνουν, αφού  φτερνίζεται 12.000 φορές την ημέρα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, το μυστηριώδες φαινόμενο άρχισε ξαφνικά όταν ήταν 12 ετών, με την ίδια να παραπονιέται πως έχει συνεχείς πόνους στην κοιλιά, ενώ νιώθει τα πόδια της αδύναμα και δυσκολεύεται πάρα πολύ να φάει.

Το πρόβλημα φάνηκε να αρχίζει ξαφνικά μετά από μάθημα κλαρινέτου. Άρχισε αργά, και η ίδια νόμισε σε πρώτη φάση ότι επρόκειτο για αλλεργία.

Φτερνίζεται 20 φορές το λεπτό και δεν μπορεί να πάει στο σχολείο. Οι μόνες ώρες κατά τις οποίες δεν φτερνίζεται είναι όταν κοιμάται το βράδυ, έχοντας πάρει προηγουμένως αντιισταμινικά.

Την έχουν εξετάσει αρκετοί γιατροί, χωρίς κανείς να έχει καταφέρει να βρει τον λόγο ή τη θεραπεία, αποκλείοντας παράλληλα ιούς και αλλεργίες. Κάποιοι νομίζουν ότι ίσως να σχετίζεται με στρες/ άγχος, ενώ οι γονείς της έχουν ζητήσει βοήθεια μέσω της τηλεόρασης.