Ή αλλιώς, πώς θα αποκτήσεις (επιτέλους) μια σοβαρή ρουτίνα περιποίησης δίνοντας βάση σε όσα χρήσιμα έχεις να μάθεις από το αγαπημένο, αντίθετο φύλο.

Ξυρίζεις το μούσι, αλλά κάτι περισσεύει
Το λεγόμενο soul patch, η τριχωτή κάθετη λωρίδα που ενώνει το κάτω χείλος με την άκρη του πιγουνιού σου.

Φοράς υπερβολικά πολύ άρωμα
Όταν η μυρωδιά σου κάνει υπερβολικά αισθητή την παρουσία της στο χώρο, τότε μάλλον κουράζει και ζαλίζει, παρά γοητεύει. Γι’ αυτό φρόντισε να μην ψεκάζεις επανειλημμένα στο ίδιο σημείο την ίδια στιγμή. Αρκεί μια φορά για να κλειδώσει το άρωμα στην επιδερμίδα σου. Δεν χρειάζεται δεύτερη.

Αμελείς την περιποίηση των άκρων σου
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αποκρουστικό για μια γυναίκα από τη σκέψη ότι κάποιος με βρόμικα και φαγωμένα νύχια παίζει μπάλα στο κορμί της με τα δάχτυλά του. Τρέχεις να κόψεις τα νύχια σου -όχι με τα δόντια, αλλά με τον νυχοκόπτη- σε χέρια και πόδια. Και να θυμάσαι το εξής: η περιποίηση των νυχιών από επαγγελματίες δεν είναι γυναικείο προνόμιο. Οι μανικιουρίστ / πεντικιουρίστ απευθύνονται και σε άνδρες.

Έχεις ένα σαπούνι και το χρησιμοποιείς παντού
Μπαίνεις στο ντους, αρπάζεις το σαπούνι και το ταξιδεύεις από το πρόσωπό, στη μασχάλη, στα γεννητικά σου όργανα μέχρι τις πατούσες.

Δεν χρησιμοποιείς ενυδατική κρέμα
Στο 2018 ζούμε και το να απλώνεις ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σου, ειδικά κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, που το κρύο και η ξηρότητα απειλούν την επιδερμίδα με ερεθισμούς, κοκκινίλες, ξεφλούδισμα, προς Θεού δεν αποτελεί γυναικεία συνήθεια.   Ένα ξηρό πρόσωπο που «τραβάει» δεν είναι μόνο δυσάρεστο στην εικόνα αλλά σημαίνει πως το δέρμα έχει χάσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του και έχει ανάγκη από μία φροντίδα ενυδάτωσης που θα το επαναφέρει στο φυσιολογικό. Κανόνας, που ισχύει και για τα δύο φύλα, πόσω μάλλον για τους άντρες που η επιδερμίδα τους ταλαιπωρείται σχεδόν καθημερινά από το ξυράφι και ζητά επιπλέον στοργή. Όχι όμως από μία οποιαδήποτε κρέμα που απλώς ενυδατώνει αλλά από ένα προϊόν που ξέρει ποιες είναι οι ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες της αντρικής επιδερμίδας.

Πηγή:askmen